Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

ΕΡΤ- ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΣΗΜΕΡΑ


Του Γεώργιου Μανιταρά
11-6-2013

Η Δημόσια Τηλεόραση στην Ελλάδα λειτουργεί με χρήματα του κρατικού προϋπολογισμού και με την εισφορά του κάθε Έλληνα πολίτη που είναι συνδεδεμένος στο δίκτυο της ΔΕΗ. Ακόμα και οι νεκροί πληρώνουν για την ΕΡΤ αν κάποιο καντηλάκι είναι αναμμένο με ρεύμα.

Ο κάθε ένας θα περίμενε ότι η Διοίκηση της ΕΡΤ θα σεβόταν την σημερινή κατάσταση της χώρας και θα σταματούσε να διασπαθίζει το χρήμα του λαού!... Αντί γιαυτό με περισσή αλαζονική συμπεριφορά συνέχισαν να αμείβονται με υπερβολικά ποσά αδιαφορώντας για την ποιότητα των προγραμμάτων που πρόσφεραν στο λαό! Αντί να γίνει η φωνή της Ελλάδος στα πέρατα του κόσμου με ποιοτικές εκπομπές, σκορπούσε τα λεφτά του λαού σε αμοιβές δημοσιογράφων που ξέχασαν τον ρόλο και τις σπουδές τους και έδιδαν βήμα μόνο σε αρεστούς φίλους τους πολιτικούς!

Εκπομπές άνευ ουσίας στοίχιζαν για μια ώρα στον αέρα, όσα χρειάζονταν ένα σχολείο για ένα έτος!...
Και φυσικά είμαι κοντά στον απλό εργαζόμενο στην ΕΡΤ όπως και σε κάποιο άλλο εργαζόμενο της χώρας μου αλλά αυτό δεν θα μπορέσει να με κάνει να μην δω τις σπατάλες και τα πάρτι που γινόταν τόσα χρόνια στην επιχείρηση αυτή.

Θεωρώ ότι μια τέτοια απόφαση ήταν επιβεβλημένη και η μόνη ένσταση που ίσως θα είχα είναι ότι δεν μπορεί να σιγήσει η φωνή της Ελλάδος για πολύ κι ότι θα έπρεπε να είχαν ήδη έτοιμη την διάδοχη κατάσταση!...

ΜΑΝΙΤΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ