Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015

ΟΧΙ» θα ψηφίσω στο δημοψήφισμα. ΟΧΙ, στα αρπακτικά, τους τοκογλύφου ΟΧΙ, στην επιχείρηση υποδούλωσης των Ελλήνων.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΝΙΤΑΡΑΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
2007 & 2009 ΥΠΟΨ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β´ Αθηνών, Νέα Δημοκρατία.
ΟΧΙ» θα ψηφίσω στο δημοψήφισμα.
ΟΧΙ, στα αρπακτικά, τους τοκογλύφους.
ΟΧΙ, στην επιχείρηση υποδούλωσης των Ελλήνων.
Σαν οικονομολόγος γνωρίζω ότι η Ελλάδα δεν θα είναι ποτέ σε θέση να αποπληρώσει το δυσθεώρητο χρέος της το οποίο ξεπερνά το 175% ΑΕΠ.
Δεν μπορώ να δεχθώ έξι χρόνια ύφεσης, και να οδηγούν σε κλείσιμο χιλιάδες επιχειρήσεις και στην ανεργία 1.500.000 πολίτες, 2,5 εκατομμύρια φτωχοί, και 350.000 νοικοκυριά δίχως ρεύμα ΔΕΗ , και 300.000 νέοι να πηγαίνουν μετανάστες στο εξωτερικό.
Το γεγονός ότι χιλιάδες νέοι μην μπορώντας να ζήσουν με τους εξευτελιστικούς μισθούς πείνας που παίρνουν μεταναστεύουν και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Δεν μπορώ να δεχθώ να βλέπω τον κάθε Έλληνα οικογενειάρχη που μέχρι πρότινος με περηφάνια αγκάλιαζε την οικογένειά του να πηδά από την ταράτσα γιατί δεν αντέχει να βλέπει το παιδί του να πεινάει! Δεν μπορώ να δεχθώ την θλίψη και την απόγνωση στα μάτια των ηλικιωμένων που βλέπουν καθημερινά να περικόπτονται οι συντάξεις τους και να εξευτελίζεται η ζωή τους.
Ο Έλληνας δεν αντέχει άλλους φόρους !! Στους Έλληνες αξίζει μόνο σεβασμός. Του αξίζει να περπατούν περήφανη, και του αξίζει να ζουν με αξιοπρέπεια.