Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2013

                                              


        Οι Έλληνες πρέπει να αφυπνιστούν.  Οι Έλληνες είναι γενναίος λαός, και υπερήφανος. Δεν αξίζει να τον βάζουν σε αποδοκιμασίες ζωής και θανάτου οι ασυνείδητοι πολιτικοί  που έχουν την ευθύνη του λαού και του κράτους. Είναι αδιανόητο να συναινούν και να  αφήνουν έκθετα τα συμφέροντα του κράτους εκμεταλλευόμενοι όλοι μαζί τις συνθήκες που επεδίωξαν να φέρουν.
Συρρικνώνεται η οικονομία στην Ελλάδα. Είναι στα πρόθυρα κατάρρευσης, με ύφεση εδώ και 7 χρόνια ,  η ανεργία έχει φτάσει στα 28%, με αβάσταχτους φόρους, και ακρίβεια. 
Η Ελλάδα είναι κατεχόμενη από την Ευρωπαϊκή ένωση, την Γερμανία, και άλλες δυνάμεις.  Η χώρα είναι κρατούμενη και θυσιάζεται για κάτι που έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει . Πρέπει το συντομότερο η τρόικα να αποχωρήσει από την Ελλάδα, και να απεγκλωβιστεί η χώρα από τους εκμεταλλευτές τοκογλύφους.
Μας ζητούν να μειωθεί το χρέος στα 120% του ΑΕΠ έως το 2020, σε σύγκριση με το σημερινό 160% του ΑΕΠ. Αυτό είναι φρικτό. Πάνω από το 100% δεν ξεπληρώνεται το χρέος.
Η Ελλάδα χρειάζεται μια νέα πολιτική που πρέπει να αρχίσει με τον έλεγχο των τραπεζών, διότι πλέον δεν υπάρχει μέλλον με την εκμετάλλευση που ασκούν εις βάρος μας, διότι η κοινωνία δεν πρόκειται να βγει ποτέ από αυτή την κρίση. Οι Έλληνες πρέπει να αφυπνιστούν και  να πάρουν την τύχη  στα χεριά τους.